پایان نامه ارشد صنایع غذایی مقایسه خصوصیات شیمیایی نان سنگک

پایان نامه ارشد صنایع غذایی با موضوع:

مقایسه­ ی خصوصیات شیمیایی نان سنگک غنی‌سازی شده با آرد برنج قهوه‌ای و آرد برنج سفید

نوع فایل: فایل ورد کامل پایان نامه

تعداد صفحات: 251 صفحه

فایل کامل تجزیه و تحلیل آماری (SAS و SPSS)

فایل دیتای آزمایشات

فایل اکسل نمودارها

همین حالا این پروژه کامل را با قیمت استثنایی از گروه پژوهشی سیمیا دانلود کنید.

پروژه مشابه دارید؟ لطفا فرم زیر را تکمیل کنید. کارشناسان ما در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهند گرفت.

لطفا دسته بندی پروژه خود را انتخاب کنید و اگر در هیچ از دسته بندی ها نبود، گزینه سایر موارد را انتخاب کنید.

لطفا مشخص کنید، پروژه شما به کدام دپارتمان ارسال شود.

لطفا مقطع تحصیلی خود را مشخص کنید.

لطفا رشته تحصیلی خود را ذکر کنید.

لطفا فایل پروژه و توضیحات را بارگذاری کنید. اگر با پیغام "نوع فایل مجاز نیست" مواجه شدید، فایل خود را ZIP و سپس بارگذاری کنید. حداکثر حجم بارگذاری 25 MB است.

برای انجام پروژه تا کی فرصت دارید؟

800,000 RIAL – خرید
author-avatar

درباره simiya

simiya_ht@yahoo.com www.simiyacn.ir linkedin.com/in/zahra-aghajani-79655a16a 09392265610 تلگرام- لاین- واتس آپ- ایمو لطفاً فقط از طریق نرم افزارهای فوق و یا ایمیل تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *