پایان نامه ارشد صنایع غذایی مقایسه خصوصیات شیمیایی نان سنگک
این پایاننامه باهدف بررسی تأثیر افزودن آرد برنج سفید و قهوهای بر خواص شیمیایی نان سنگک و همچنین مقایسهی نتایج این غنیسازیها انجام شد. بهمنظور اجرای این تحقیق از طرح بلوکهای کاملاً تصادفی در سه تکرار استفاده شد و آرد برنج سفید در دو سطح15 , 5 درصد و آرد برنج قهوهای در دو سطح 15, 5 درصد و یک نمونه شاهد بهصورت جداگانه به فرمولاسیون نان سنگک اضافه شد. درمجموع 13 نمونه مورد آزمون در نظر گرفته شد و هر دو آزمون با 3 تکرار موردبررسی قرار گرفت.