خدمات, وبلاگ صفحه اصلی

پروژه برنامه نویسی جاوا

زبان برنامه نویسی جاوا چیست ؟

زبان برنامه نویسی جاوا (JAVA) درتاریخ  23 مه 1995 (معادل با 2 خرداد 1374) از سمت جیمز گاسلینگ (James Gosling) طراحی  و ساخته شده است . انجام پروژه جاوا به گواهی سایت معتبر Tiobe  از سال 2001 همیشه  به عنوان اولین پروژه و یا دومین زبان برنامه‌ نویسی جاوا دنیا معرفی شده است ؛ زبان برنامه نویسی جاوا در اوایل بر اساس زبان‌های C  و ++C و با حذف بعضی ویژگی‌ها که قابلیت  گیج کننده ای  داشتند مدل سازی و شبیه سازی شد. از  این ویژگی ‌ها می‌توان به اشاره‌گرها، پیاده‌سازی چند باره وراثت و بارگذاری بیش از حد و اندازه  عملگر ها اشاره نمود  که در  زبان  برنامه نویسی جاوا حذف شده اند ؛ یکی از ویژگی‌هایی که در C++یا C وجود نداشت ؛ اما جزو ویژگی‌های مهم  زبان  جاوا محسوب می شود ، امکان بازیافت حافظه (garbage-collection) است که به طور خودکار اشیا و آرایه‌های بی استفاده را پاک می‌کند ؛ جاوا یک زبان برنامه نویسی  به صورت شی گرا تعریف شده است ؛ زبان  برنامه جاوا شبیه به زبان برنامه نویسی سی پلاس  پلاس است  ولی مدل شی گرایی آسان تر وراحت تری نسبت به زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس دارد؛  از جاوا برای ساخت اپلیکیشن‌های اندروید، برنامه‌های دسکتاپی و بازی‌ها می‌توان استفاده کرد ؛ جاوا زبانی کلاسیک و ریشه‌دار است که به‌خوبی از پس انجام پروژه‌های نرم‌افزاری بزرگ برمی آید.

شعار جاوا چیست؟

شعار جاوا  یکبار بنویس و هر جایی اجرا کن

فست پریلند

 علائم و زمینه های پیدایش و به وجود آمدن زبان برنامه نویسی جاوا چیست؟

 زبان برنامه نویسی جاوا از سمت یک  تیم در شرکت سان مایکروسیستمز به رهبری فردی به نام  جیمز گاسلینگ به وجود و توسعه یافت  و در سال 1995 انتشار یافت . زبان برنامه نویسی جاوا  متعاقباً از سمت  شرکت اوراکل خریداری شده است ؛ اهداف مهم و اصلی سازندگان زبان  جاوا به این صورت بوده است که زبانی را بسازند  که بتوانند آن را روی کاربرد های مصرفی اجرا و به عمل آورند . این طراحان توانسته اند دنیایی را تصور کنند که در آن کد ها روی یخچال ها یا دستگاه های توستر اجرا می‌شوند ، یعنی آنچه که امروزه ما  به نام اینترنت اشیا می‌شناسیم . ما تنها در طی سال‌های گذشته توانسته ایم  دستگاه‌هایی بسازیم  که همچین قابلیت  ها و ویژگی ‌هایی داشته باشند و از این رو می توان گفت  که این طراحان اولیه از زمان جلو تر زده اند ؛ دلیل محبوبیت زبان برنامه نویسی جاوا این  است که از مزیت فناوری نوظهوری که در همان نیمه‌های دهه 90 میلادی ظهور یافت و چهره دنیا را دگرگون ساخت بهره  لازم را گرفت ؛ این فناوری همان  فناوری وب است. زبان جاوا این توانایی  را داشت که با به وسیله آن می‌ شد برنامه‌ هایی به نام applet نوشت و به وجود آورد  . این اپلت‌ها  درواقع برنامه‌های کوچکی بودند که می‌شد داخل مرورگرهای وب آن‌ها را اجرا کرد. با رشد و پیشرفت خوب و عالی که  وب جاوا داشت توانست  به یک زبان برنامه‌ نویسی مشهور ومحبوب تبدیل شود . پس از آن  تعداد زیادی از وب اپلیکیشن‌ها به زبان  برنامه نویسی جاوا نوشته شدند ؛ واقعیت ماجرا به این طور است که طراحان وسازندگان  اولیه زبان برنامه‌نویسی تا حد زیادی تحت تأثیر زبان ‌هایی مانند زبان های برنامه نویسی  C و ++C بوده‌اند و زبان جاوا نیز شباهت‌های دستور زبانی زیادی با این زبان‌ها دارد ؛ سازندگان زبان  جاوا از این زبان‌ها به عنوان نمونه‌ای برای انجام کارهای خود  استفاده کردند و از این رو ویژگی‌هایی وجود داشت که طراحان زبان  جاوا قصد نداشتند در زبان جاوا آن‌ها را پیاده‌سازی کنند، به دلیل اینکه قبلا اثبات شده بود که در زبان های  C و C++ موجب ایجاد مشکلاتی می‌شوند .

پریلند

 اجزای سازنده زبان برنامه نویسی جاوا چیست ؟

 زبان برنامه نویسی جاوا از دو قسمت : رابط های برنامه نویسی کاربردی (API) و ماشین مجازی جاوا (Java Virtual Machine) یا به اختصار JVM  ساخته و به وجود آمده است.

تاریخچه انتشار نسخه های زبان برنامه نویسی جاوا چیست ؟

نسخه اولیه زبان برنامه نویسی جاوا، ۱.۰ و ۱.۱ در سال ۱۹۹۶ برای سیستم عامل ‌های ویندوز، سولاریس، مک و ویندوز منتشر شد .

نسخه ۱.۲، در سال ۱۹۹۸ انتشار یافت .

نسخه ۱.۳ به kerstel معروف و مشهور است و در سال ۲۰۰۰ انتشار یافت .

نسخه ۱.۴  که با نام مرلین معروف است ، در سال ۲۰۰۲ انتشار یافت .

نسخه ۱.۵ که از پلت فرم استاندارد جاوا، که با نام Tiger یا ببر شناخته و معرفی شده است، در سال ۲۰۰۴ انتشار یافت .

نسخه ۱.۶ که از پلت فرم استاندارد جاوا با نام Mustang معرفی شده است ، در سال ۲۰۰۶ انتشار یافت .

نسخه ۱.۷   که از پلت فرم استاندارد این زبان در سال ۲۰۱۱ و با نام دلفین انتشار یافت .

نسخه ۱.۸   که از پلت‌ فرم استاندارد جاوا در سال ۲۰۱۵ انتشار یافت .

نسخه ۱.۹  که جدیدترین نسخه این زبان است ، در سال ۲۰۱۸ انتشار یافت .

 زبان برنامه نویسی جاوا و زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت در چه چیز هایی باهم تفاوت دارند ؟

 زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت از سمت اسکیپ (Netscape) در دهه 90 میلادی توسعه پیدا کرد  و در ابتدا LiveScript نامیده شد. هنگامی که  که نت اسکیپ متوجه شد که هیچ کسی از LiveScript استفاده نمی‌کند وزبان برنامه نویسی جاوا هرروز محبوبیت بیشتری را کسب می کند ،  اسم  آن را به جاوا اسکریپت تغییر داد تا بتوانند از مشهور بودن و محبوبیت زبان برنامه نویسی جاوا بهره‌مند شوند . سپس این فکر و ایده موفقیت آمیز بود و زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت  هم مانند زبان برنامه نویسی جاوا مشهور شد . ولی در کل از دید فنی هیچ رابطه‌ای و شباهتی  بین این دو  زبان وجود ندارد و صرفاً فقط یک تشابه اسمی دارند ؛ شاید تنها شباهت فنی بین زبان جاوا و زبان جاوا اسکریپت این باشد  که هر دو زبان دستور زبانشان را از زبان برنامه‌ نویسی Cسی گرفته‌اند . به همین خاطر اگر بازبان برنامه نویسی جاوا آشناییت داشته باشید ، یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت هم برایتان راحت و آسان خواهد بود و بلعکس می باشد .

 برخی ازکاربرد های زبان  برنامه نویسی جاوا در زمینه های مختلف

1)کاربرد برنامه نویسی جاوا در برنامه های کاربردی رومیزی

2) کاربرد برنامه نویسی   جاوا در برنامه های کاربردی سازمانی مثل بانک ها

3) کاربرد برنامه نویسی   جاوا در موبایل

4)کاربرد برنامه نویسی  جاوا در برنامه های کاربردی تحت وب

5)کاربرد برنامه نویسی  جاوا در کارت های هوشمند

6) کاربرد برنامه نویسی  جاوا در سیستم های تعبیه شده

7) کاربرد برنامه نویسی  جاوا در رباتیک

8)کاربرد برنامه نویسی  جاوا در بازی ها

زبان برنامه نویسی جاوا یکی از قدیمی ترین زبان های برنامه نویسی

امروزه زبان های برنامه نویسی زیادی هستند که میتوانید با استفاده از آن ها برنامه مورد نظر خود را بسازید ؛ ولی زبان برنامه نویسی جاوا یکی از قدیمی ترین زبان های برنامه نویسی دنیا است که برخی از بازی های محبوب که همه ما با آن ها خاطره داریم با این زبان قدرتمند و قوی ساخته شده اند و هنوز هم امروز بسیاری از نرم افزار های موبایلی با جاوا ساخته میشود.

مزایای زبان  برنامه نویسی جاوا

یکی از ویژگی های برنامه جاوا این است که مدیریت حافظه را به صورت خودکار انجام میدهد.

ازقابلیلیت های سطح پایین تر وکم تری پشتیبانی میکند.

اعتماد واطمینان برنامه های ساخته شده توسط زبان جاوا نسبت به زبان هایی مثل سی بالاتر است.

وابستگی به معماری کامپیوتر ندارد ، یعنی قابل انتقال می باشد.

زبان برنامه نویسی جاوا امن است چون هیچگونه نشانگر صریحی ندارد.

 معایب زبان برنامه نویسی جاوا در چیست ؟

 عملکرد زبان جاوا : به طور قابل ملاحظه ای آرام تر و کندتر و حافظه بیشتری نسبت به زبان های برنامه نویسی تولید شده مانند Cسی  یا سی پلاس پلاس C ++ دارد .

نگاه و احساس: ظاهر و احساسات پیش فرض برنامه های کاربردی GUI که در  زبان جاوا با استفاده از ابزار کیت Swing نوشته شده است  بسیار متفاوت از برنامه های بومی می باشد .

زبان تک پارادایم : علاوه بر واردات استاتیک در زبان جاوا 5.0 پارادایم رویه ای بهتر از نسخه های قبلی زبان  جاوا می باشد .

سیمیا  با افتخار آماده پذیرفتن و انجام پروژه های برنامه نویسی جاوا توسط تیمی متخصص ومجرب در زمینه های مختلف پروژه و برنامه نویسی جاوا می باشد.

 ساخت نرم افزار های موبایل با استفاده از جاوا

جاوا یکی از زبان های برنامه نویسی قدیمی است که بسیاری از نرم افزار های موبایل با استفاده از این زبان محبوب ساخته شده اند که در سیمیا میتوانید پروژه های طراحی نرم افزار موبایل خود را سفارش دهید تا متخصصان سیمیا با بهترین کیفیت و در سریعترین زمان انجام دهند.

نکات قابل توجه انجام پروژه برنامه نویسی جاوا شما عزیزان گرامی

 انجام پروژه جاوا پروژه   شما توسط یک تیم پویا وباتجربه چندین ساله انجام میشود.

 انجام پروژه جاوا شما با کیفیت عالی و تضمین شده انجام میشود.

 انجام پروژه جاوا شما در کمترین زمان ومناسب ترین قیمت انجام میشود.

 پس از اتمام انجام پروژه جاوا شما عزیزان، پروژه شما تا 48ساعت پشتیبانی رایگان میشود تا در صورت نیاز اصلاح یا تغییر یابد .

خدمات سیمیا در زمینه برنامه نویسی جاوا

 انجام پروژه  ساخت نرم افزار جاوا

انجام پروژه  کدنویسی جاوا

انجام پروژه  پیاده سازی جاوا

انجام پروژه  سازمانی جاوا

انجام پروژه  تحت شبکه جاوا

***

انجام شبیه‌سازی و پیاده‌سازی مقالات در سیمیا

پیاده سازی و شبیه سازی مقالات موجود در Springer ،IEEE ،ScienceDirect ،Wiley،ProQuest و مجلات مشابه، انتخاب مقاله در جهت پیاده سازی و فروش مقالات پیاده سازی شده به همراه گزارش در تمام زمینه های علمی، پیاده سازی و شبیه سازی مقالات موجود در تمام زمینه های علمی به همراه گزارش برنامه نویسی اندروید با استفاده از نرم افزار اندروید استودیو، انجام پیاده سازی پایان نامه های ارشد و دکتری همراه با جلسه‌های توجیهی برای دانشجویان و محققین را از گروه پژوهشی سیمیا بخواهید.

فعالیت های جاوا در سیمیا

از آنجا که اکثر پروژه های دریافتی ما پروژه های کمک آموزشی جاوا می باشند ما سعی میکنیم پروژه ها را طوری انجام دهیم که قابل فهم برای شما باشد. به همراه کار یک گزارش از نحوه عملکرد پروژه و نرم افزار نوشته می شود و به شما ارائه میگردد تا بتوانید آن را یاد بگیرید و در کلاس ارائه دهد.

مراحل انجام پروژه شبیه سازی در سیمیا

سفارش انجام پروژه شبیه سازی

در مرحله اول با ثبت سفارش انجام پروژه در سایت و تکمیل فرم، اطلاعات خود را برای ما ارسال می کنید. در این بخش لازم است فایل مورد نظر را برای ما ارسال کنید. اگر چند فایل دارید می توانید از پسوند زیپ استفاده کنید. همچنین لازم است زبان مبداء و زبان مقصد را مشخص کنید. صبور باشید، کارشناسان سیمیا از طریق ایمیل به درخواست شما پاسخ می دهند.

بررسی سفارش و تعیین قیمت

در مرحله دوم سفارشی که برای ما ارسال کرده اید مورد ارزیابی قرار میگیرد تا هزینه برآورد شود. برآورد هزینه متناسب با شرایطی که در سفارش برای ما ارسال کرده اید انجام خواهد شد و نتیجه در نهایت به شما اطلاع رسانی خواهد شد. در صورتی که درخواست شما کامل نباشد، کارشناسان سیمیا به آدرس ایمیل شما، جزئیات را ارسال میکنند و از شما میخواهند تا اطلاعات دقیق را ارسال نمایید.

واریز پیش پرداخت و شروع کار

در مرحله سوم قیمت برآورد شده به شما اعلام خواهد شد و در صورت توافق لازم است تا 70 درصد از مبلغ تعیین شده را واریز بفرمایید تا فرایند انجام پروژه شما آغاز گردد. در این مرحله می توانید روند کار خود را از طریق پشتیبان واتساپ برررسی کنید.

تکمیل کار و ارسال بخشی از نتایج

در این مرحله، بخشی از نتایج کار به شما ارسال می شود و پس از آن لازم است 30 درصد باقی مانده را واریز نمایید و بلافاصله فایل کامل را دریافت کنید.

تحویل کار و رضایت مشتری

در آخرین مرحله کار شما پس از عبور از بررسی دقیق کارشناسان سایت و بررسی سطح کیفی کار، فایل نهایی برای شما ارسال خواهد شد. هدف نهایی ما لبخند رضایت شما کاربران محترم است.

 پشتیبانی از پروژه های شبیه سازی

شعار اصلی سیمیا حمایت و پشتیبانی از پروژه های انجام شده است. ما در زمینه انجام پروژه شبیه سازی همواره سعی کرده ایم از افرادی با تخصص بالا استفاده کنیم. استفاده از افراد با تجربه و متخصص باعث شده تا به جهت حمایت و پشتیبانی از پروژه های انجام شده هیچ گونه مشکلی نداشته باشیم.

اگر پروژه انجام شده مطابق با خواسته شما نبود و یا نیاز به انجام ادیت داشتید، که به ندرت در سیمیا اتفاق می افتد؛ می توانید درخواست خود را به ما جهت تغییرات و بررسی مجدد اطلاع دهید تا در اسرع وقت پیگیری ها و تغییرات لازم انجام شود.

ارائه خدمات قوی و پشتیبانی کامل با تیمی باتجربه و متعهد در سیمیا

هزینه انجام پروژه های شبیه سازی چقدر است؟

پروژه های شبیه سازی در زمینه های گوناگونی انجام می شود که این امر باعث گستردگی بسیار بالا در پروژه های ارسالی از سوی شما عزیزان می باشد. تعداد بالای پروژه ها در فیلدهای متنوع سبب شده است تا امر قیمت گذاری پروژه های شبیه سازی یک کار کاملا حرفه ای و تخصصی باشد.

از این رو جهت تعیین قیمت پروژه های خود می توانید سفارش مورد نظر را برای ما از طریق لینک ثبت سفارش یا از طریق تلگرام و واتساپ ارسال کنید. پس از ارسال پروژه تیم پشتیبانی سایت سیمیا در اسرع وقت پروژه شما را برای تعیین کارشناس به کارگروه تخصصی شما ارجاع داده و در نهایت پس از ارسال برای کارشناس و استعلام دقیق قیمت، قیمت پروژه به شما اعلام خواهد شد.

توجه نمایید: تعیین کارشناس و بررسی تخصصی نیازمند زمان است، پس اگر پروژه فوری دارید، از طریق واتساپ یا تلگرام به ما اطلاع دهید تا سریع تر بررسی شود.

چه مدت زمان خواهد برد تا به درخواست من پاسخ دهید؟

سایت سیمیا در بخش پشتیبانی و انجام فوری کار شما بسیار قوی بوده و به صورت 24 ساعت شبانه روز از طریق واتساپ، تلگرام و ایمیل، پاسخگوی شما عزیزان خواهد بود. در هر ساعت از شبانه روز که در خواست خود را برای ما ارسال کنید در کمتر از 1 ساعت درخواست شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پس از اینکه پشتیبان سایت سیمیا، پروژه شما را از جهت تعیین مجری مربوطه ارزیابی کند پروژه برای محقق ارسال می گردد. هر زمان که از محقق پاسخ مناسب از لحاظ قیمت و مدت زمان انجام کار دریافت کند بلافاصله شرایط را به شما اطلاع خواهند داد. این روند به صورت کلی بین 3 ساعت تا 6 ساعت اتفاق خواهد افتاد. البته با توجه به سرعت بالای ما و تعداد 500 مجری متخصص غالبا ظرف مدت 3 ساعت و کمتر پیگیری انجام می شود.

مشاوره در پروژه شبیه سازی

بسیاری از کاربران علاقه مند هستند پروژه شبیه سازی را شخصا خودشان انجام دهند و در بعضی قسمت های انجام پروژه دچار مشکل هستند و نیاز به مشاوره تخصصی دارند تا بتوانند مشکلات را حل کنند.

سایت سیمیا برای رفاه حال شما عزیزان خدمات مشاوره واتساپ کاملا رایگان نیز در نظر گرفته تا تمام نیاز های شما پاسخ داده شود و هیچ مشکلی برای پروژه خود نداشته باشید.

گارانتی 24 ساعته انجام پروژه ها در تمامی ایام هفته

همه پروژه های شبیه سازی انجام شده در تیم سیمیا دارای گارانتی و پشتیبانی هستند. پس از تحویل و رضایت شما از کار، گارانتی پروژه ( که به مدت 72 ساعت می باشد) شروع خواهد شد. این پشتیبانی در 24 ساعت شبانه روز امکان پذیر است و به صورت کاملا رایگان ارائه می شود مجری موظف می باشد در طول مدت پشتیبانی به کلیه درخواست ها پاسخ سریع ارائه دهد.

تیم سیمیا در طی 72 ساعت به درخواست شما، پروژه را بازبینی کرده و در صورت بروز مشکل یا تغییرات آن را پشتیبانی می نماید. شما در طول انجام پروژه با واحد پشتیبانی واتساپ در ارتباط هستید و می توانید از روند انجام پروژه مطلع شوید پس نگرانی بایت نتیجه نخواهید داشت. همه چیز زیر نظر شما و به دست متخصصان حرفه‌ای سیمیا انجام میپذیرد.

به کارگیری برترین متخصصان انجام پروژه

تمامی متخصصان شبیه سازی در مجموعه سیمیا از اساتید حرفه ای داخل و خارج از کشور تشکیل شده اند. آنها در انواع انجام پروژه های نرم افزاری و برنامه نویسی شرکت داشته و میدانند که برای هر پروژه چه نیازمندی هایی داشته باشند. از این رو همکاری با آنان سبب اطمینان و اعتماد از نتیجه خواهد شد. متخصصین شبیه سازی سیمیا در پروژه های بزرگ صنعتی و تجاری، دانشگاهی، تحقیقاتی و… فعالیت دارند و به خوبی با شرایط مختلف تقاضای شما عزیزان آشنایی دارند. متخصصان ما در این مجموعه همه شرایط نام برده را دارند:

  • تسلط کامل بر موضوع
  • مهارت کامل بر نرم افزارهای مورد نیاز
  • مهارت های ارتباط با کاربران
  • متعهد در انجام وظیفه
  • مهارت کار گروهی تیمی

هزینه انجام پروژه شبیه سازی با توجه به زمان آن چقدر است؟

هزینه انجام پروژه شبیه سازی با توجه به زمان و حجم پروژه متغیر است. با این وجود در سیمیا بهترین قیمت ممکن را با توجه به کیفیت انجام آن به شما ارائه می دهیم.

جاوا چیست؟

جاوا (به انگلیسی: Java)  یک زبان برنامه نویسی شئ گرا می باشد. که اولین بار توسط جیمز گاسلینگ در شرکت سان مایکروسیستمز ایجاد شد. زبان برنامه نویسی جاوا به زبان برنامه نویسی ++C (سی پلاس پلاس)  شباهت دارد. اما تفاوت آن با ++C در مدل شئ گرایی آسان تر آن است و همچنین از قابلیت های سطح بالا ، پشتیبانی بیشتری می کند. از قابلیت های اساسی جاوا میتوان به مدیریت حافظه بطور اتوماتیک اشاره کرد. شعار جاوا “Write once, Run any where” به معنای ” یکبار بنویس و همیشه اجرا کن” می باشد.

خدمات مشابه سیمیا:

انجام پروژه سی شارپ C#

انجام پروژه های pls

سفارش پروژه اندروید

انجام پروژه های کلودسیم (Cloudsim)

انجام پروژه های ری اکت نیتیو (React native)

برای انجام پروژه جاوا باید چه کار کنم ؟

با توجه به تجربه چندین ساله گروه پژوهشی سیمیا در انجام پروژه های جاوا و داشتن ده ها مجری و استاد توانمند در این حوزه، میتوانیم به شما تضمین دهیم که هرگونه پروژه بزرگ و کوچک در زمینه برنامه نویس جاوا را میتوانیم برایتان انجام دهیم.کافیست یکبار امتحان کنید. در نتیجه جهت سفارش انجام پروژه های جاوا ، باید سفارش خود را از طریق لینک های زیر ثبت نمایید و یا با شماره تماس های ذکر شده در سایت، تماس حاصل نمایید.

انجام پروژه های کمک آموزشی جاوا:

به دلیل اینکه اکثر پروژه های دریافتی سایت سیمیا، پروژه های کمک آموزشی جاوا هستند، ما سعی میکنیم پروژه ها را با قیمت مناسب و به همراه گزارش و آموزش به شما ارائه دهیم تا بتواند آن را یاد بگیرد و در کلاس ارائه دهد. حتی اگر شما درخواست فیلم آموزشی بدهد، برای او فیلمی آموزشی از نحوه اجرای پروژه جاوا ارائه خواهیم داد.

نحوه ثبت سفارش برای انجام پروژه شبیه سازی در سیمیا چگونه است؟

برای ثبت سفارش در سیمیا می توانید از طریق اپلیکیشن سیمیا، یا فرم ثبت سفارش در سایت اقدام کرده و یا از طریق ایمیل، واتساپ، تلگرام و اینستاگرام اقدام نمایید.

اپلیکیشن سیمیا را از بازار و مایکت دانلود کنید.

سریع ترین راه پاسخگویی سیمیا، واتساپ می باشد. لینک واتساپ، اینستاگرام و تلگرام در پایین سایت وجود دارد.

پشتیبانی واتساپ سیمیا

https://t.me/simiyaresearchgroup

https://api.whatsapp.com/send?phone=989392265610&text=

https://www.instagram.com/simiya_research_group/

نشانی ایمیل سیمیا simiya_ht@yahoo.com می باشد.

از برقراری تماس برای هماهنگی پروژه خودداری کنید، حجم بالای سفارشات به ما اجازه نمی دهد تا از طریق تلفن پاسخگوی شما عزیزان باشیم، حتما درخواست خود را به صورت مکتوب و از طریق یکی از راه های ذکر شده فوق ارسال نمایید، درخواست خود را به طور کامل و با تمام فایل ها و توضیحات لازم ارسال نمایید تا مدت زمان بررسی آن به حداقل برسد. پس از تعیین کارشناس، در اسرع وقت به شما پاسخ می دهیم.

خدمات مرتبط

انجام پروژه های جاوا اسکریپ

انجام پروژه های متلب

انجام پروژه های اسمبلی

انجام پروژه های اندروید

انجام پروژه های برنامه نویسی زبان R

انجام پروژه های طراحی ربات

انجام پروژه های داده کاوی

انجام پروژه های هوش مصنوعی

انجام پروژه های پردازش تصویر

author-avatar

درباره simiya

simiya_ht@yahoo.com www.simiyacn.ir linkedin.com/in/zahra-aghajani-79655a16a 09392265610 تلگرام- لاین- واتس آپ- ایمو لطفاً فقط از طریق نرم افزارهای فوق و یا ایمیل تماس حاصل فرمایید.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *